November 2011

NERF N-Strike DEPLOY CS-6

Ako vam Nerf N-Strike RECON CS-6 deluje suviše "svemirski", prava stvar za vas je Nerf N-Strike DEPLOY CS-6. Nerf N-Strike DEPLOY CS-6Čvršća, masivnija i dizajnirana u stilu modernih vojnih jurišnih pušaka.
Može se sklopiti tako da izgleda i da se nosi kao kofer. Tada može da se koristi i kao baterijska lampa. Rasklapanjem postaje moderna čvrsta jurišna puška u bulpap (bullpup) konfiguraciji. Ručka za nošenje ujedno služi i kao nišan. Na ručki je univerzalna Nerf šina na koju možete montirati i druge vrste nišana i Nerf opreme. Uz pušku se dobija i kaiš za kačenje
Prikaži celi članak...

HEXBUG - Nano Starter Set

Hexbug su jedna super cool nova vrsta igrački! U pitanju su minijaturni roboti insekti i njihovi životni prostori  tj. kućice, lavirinti, poligoni, minijaturni zabavni parkovi... Hexbug Nano Starter Set - boxHexbug Nano Starter Set je najmanji i najjeftiniji set Hexbug igrački koji postoji. U pakovanju dobijate jednog Hexbug robota, "nano" vrste, spakovanog u Hexbug bočicu i delove od kojih možete sastaviti jednostavna poligon za igranje sa Hexbug robotima. U svakom pakovanju "Hexbug Nano Starter Set", Hexbug buba može biti različite boje.
Prikaži celi članak...

Eight Bit Strange - epizoda 3 (crtać)

Evo i treća epizoda simpatičnog crtaća u nastavcima! Kasnije objavljujemo još epizoda!

Eight Bit Strange Episode 3: Box Count

Prikaži celi članak...