04.11.2014
Capcom radi na arkadnoj (automat za igranje video igara) sa Luiđijem. Igra će se najverovatnije zvati Luigi’s Mansion Arcade i biće bazirana na hit igri Luigi's Mansion 2. Prema glasnima, igra će se igrati iz perspektive prvog lica, što samo po sebi deluje izuzetno zanimljivo :)
07.11.2014
Objavljeni su prvi detalji o novom Nintendovom biznisu "Quality of Life". Jedan od uređaja će biti veličina dlana, stajaće na stolu i detektovaće da li spavate ili ste budni. Druga značajna novost je da će "Quality of Life" biti usluga koja se plaća na mesečnom nivou što je značajna razlika u odnosu na Nintendov dosadašnji biznis model gde se uvek kupovao proizvod sa fiksnom cenom.
02.11.2014
Kompanija koja je nekada napravila sjajne de Blob i de Blob 2, već nekoliko godina ne postoji. Međutim de Blob je dobio novog vlasnika Nordic Games koji razmišlja o nastavku! :)
05.04.2014
Za sredu, 9.4.2014., je najavljen Nintendo Direct koji se bavi isključivo naslovom Super Smash Bros za Wii U i 3DS. Verovatno ćemo saznati datum izlaska igre i neke nove informacije. Ovaj potez Nintenda je vrlo zanimljiv zato što se smatralo da će Nintendo više detalja o ovom naslovu da predstavi na E3 sajmu, a sad ovo ostavlja više mesta na E3-u za neke nove najave i igre.

Strane

facebook post image