3DS

04.11.2014
Capcom radi na arkadnoj (automat za igranje video igara) sa Luiđijem. Igra će se najverovatnije zvati Luigi’s Mansion Arcade i biće bazirana na hit igri Luigi's Mansion 2. Prema glasnima, igra će se igrati iz perspektive prvog lica, što samo po sebi deluje izuzetno zanimljivo :)
05.04.2014
Za sredu, 9.4.2014., je najavljen Nintendo Direct koji se bavi isključivo naslovom Super Smash Bros za Wii U i 3DS. Verovatno ćemo saznati datum izlaska igre i neke nove informacije. Ovaj potez Nintenda je vrlo zanimljiv zato što se smatralo da će Nintendo više detalja o ovom naslovu da predstavi na E3 sajmu, a sad ovo ostavlja više mesta na E3-u za neke nove najave i igre.
10.12.2013
Od danas u 6 satu ujutru, MiiVerse, Nintendova socijalna mreža, će doći i na 3DS. 3DS će dobiti i svoje NNID (Nintendo Network ID) za sve korisnike koje iste nisu napravili na Wii U-u. Očekuje se da će ova integracija 3DS-a na MiiVerse i potencijalno povećanje korisnika za čak 30 miliona prikazati pun potencijal koji ima Nintendova socijalna mreža. Mi vam želimo da uživate u ćaskanju na MiiVerse-u sa svog 3DS-a i svih ostalih uređaja koji su do sad podržavali MiiVerse (PC, smart telefoni i tableti, vita...).

Strane

facebook post image