vesti

04.11.2014
Capcom radi na arkadnoj (automat za igranje video igara) sa Luiđijem. Igra će se najverovatnije zvati Luigi’s Mansion Arcade i biće bazirana na hit igri Luigi's Mansion 2. Prema glasnima, igra će se igrati iz perspektive prvog lica, što samo po sebi deluje izuzetno zanimljivo :)
02.11.2014
Kompanija koja je nekada napravila sjajne de Blob i de Blob 2, već nekoliko godina ne postoji. Međutim de Blob je dobio novog vlasnika Nordic Games koji razmišlja o nastavku! :)
03.12.2013
Nintendo sprema neko iznenađenje za VGX Awards 2013 šou dodele nagrada za video igre. Rekli su "Možda ćemo se pojaviti. Možda ćemo uraditi nešto specijalno. Videćemo..." A takođe u zvaničnoj VGX najavi je pomenuto da će Nintendo predstaviti "Novi pogled na nadolazeću igru za Wii U". 
VGX Awards šou će se održati 7. decembra u ponoć, po našem vremenu.
03.05.2013
Zelda Wind Waker HD ćete moći da igrate iz prvog lica kao FPS. Ne samo da kamera može biti iz prvog lica nego možete da gađate strelama iz prvog ica baš kao u FPS pucačinama.
06.07.2013
Nintendo radi na potpuno novim vrstama igara za Wii U. Ne žele da ih konkretno prikažu mnogo pre datuma izlaska da bi postigli maksimalan efekat i da bi smanjili šanse da neko kopira njihove ideje i izbaci slične stvari u isto vreme.
12.06.2013

Nintendo priprema Free-To-Play (besplatnu za igranje) igru koja će izaću tokom ove ili početkom sledeće godine. Za sada se samo zna da to neće biti igra ni sa Mariom ni sa Pokemonima.

23.05.2013
E3 Nintendo Direct će biti održan 11. Juna sa početkom u 16 časova po našem vremenu. Najavljeno je prikazivanje novog Mario Kart-a, 3D Super Marija i Super Smash Bros igara za Wii U. Očekujemo i neka iznenađenja.
17.05.2013
SEGA i Nintendo su ušli u ekskluzivno partnerstvo za Sonic the Hedgehog franšizu. Novi dogovor obezbeđuje da će sledeće 3 Sonic the Hedgehog igre izaći ekskluzivno za Nintendo konzole. Prva među najavljenima je Sonic Lost World.

Strane

facebook post image