Syma S107G - Ubedljivo najbolji mali helikopter za početnike

Ova igračka je u prodaji u našoj internet prodavnici!

Najbolji i najpopularniji na svetu. Mali helikopter na daljinski, od uglednog proizvođača Syma, po kvalitetu i lakoći upravljanja ostavlja sve druge jeftine helikoptere daleko iza sebe. Prelep poklon i za decu i za starije. Takođe Syma S107G je izuzetno povoljne cene i definitivno je najbolji koji se za ovaj novac može kupiti. Idealan za početnike i prijatno iznenađenje za sve one koji su probali razne jeftine modele i razočarali se.
Syma S107G - redStabilnan i precizan plus finese su reči koje najbolje opisuju letenje sa ovim genijalnim malim helikopterom.
Syma S107G leti baš onako kako očekujete od njega. Može leteti i skretati potpuno tečno i glatko a može i potpuno "robotski" naglo. Dok su kod većine drugih helikoptea poletanje i sletanje vrlo nezgrapni, kod Syma S107G čak su i poletenje i sletanje, dovedene do savršenstva. Upravljanje je 3-kanalno što znači da ima komande za gore/dole, skretanje ulevo/udesno i napred/nazad.
Da bi bio jednostavan za početnike, opremljen je žiroskopskom stabilizacijom, i maksimalno zaštićen od mogućih kvarova i lomova. Elise glavnih rotora slobodno plutaju tako da se pri udaru jednostavno odbijaju umesto da se polome. Takođe, u slučaju zaglavljivanja motor se automatski isključuje i tako sprečava pregorevanje.
Syma S107G - lime
Model S107G se proizvodi u različitim bojama. Kod nas je dostupan u bojama crvena, žuta i plava.Syma S107G - colors, red, blue, yellow, white, green
Punjenje helikoptera se obavlja pomoću USB kabla iz daljinskog upravljača ili iz vašeg računara. Preporučujemo punjenje iz računara jer tako štedite baterija iz daljinca.

Namenjen je za sobno letenje. Dužina helikoptera je oko 22 cm. U pakovanju se nalazi helikopter, daljinski upravljač, USB kabal za punjenje, uputstvo i jedan rezervni repni propeler. 
Syma S107G - box containsSyma S107G - box, yellow

Trikovi oko stola

Super stabilan let kod Syma S107G omogućava precizno upravljanje čak i u tako malim prostorima kao što je prolaženje i obletanje ispod malog sobnog stolića... Nešto što je gotovo nemoguće sa većinom drugih malih helikoptera.