Donirali smo nove Tek Recon blastere

Sa simboličnom donacijom pomogli smo nove super cool igrače Tek Recon. Na projektu razvoja novih Tek Recon igrački se radi već dve godine. Sve je usavršeno i prelepo dizajnirano i sada su zatražili novčanu pomoć, preko kickstarter sajta, da bi konačno otpočeli proizvodnju. Čim smo saznali uključili smo se i mi. Tek Recon je uspeo da prikupi tražani novac i proizvodnja počinje ove godine!
Tek Recon - promo poster
Prvi proizvedeni primerci će biti poslati najvećim donatorima već sledećeg meseca. U evropi će biti u prodaji verovatno krajem godine ili početkom 2014-e.
Tek Recon - promo poster Po čemu se Tek Recin blasteri razlikuju od drugih?
Ispaljuju specijalne gumice, prave trzaj pri opaljenju, i direktno na njih može da se ugradi mobiln telefon (smartphone baziran na Androidu ili iPhone) koji borbene igre sa blasterima podiže na sasvim novi nivo. Uz Tek Recon aplikaciju na ekranu ćete imati mogućnosti kao što su radar za prikaz igrača, različite zvukove paljbe i posebne vrste "gledanja" kao što su noćni nišan i razni specijalni efekti. Takođe obećavaju nešto poput realnih multiplejer igara. Ostaje da vidimo kako će to tačno izgledati ali zvuči veoma uzbudljivo.
Medju prvim Tek Recon blasterima koji će se pojaviti će biti dva modela. Puška HAVOK i pištolj HAMMERHEAD.
Tek Recon HAMMERHEAD - promo posterTek Recon HAMMERHEAD HAVOK je blaster u stilu modernih vojnih pušaka. Ima kundak sa podešavanjem dužine, šinu za kačenje različitih nišana i dodataka. Njegov šanžer je dvostruki i puni se sa obe strane.
Tek Recon HAVOCTek Recon HAVOC - promo posterO Tek Recon blasterima ćemo svakako još pisati. Jedva čekamo da ih vidimo u akciji!